ÖLAND
LAMMET & GRISENS SPECIALITET
OCH STOLTHET ÄR
MATMENY
Fantastiskt kött: Helstekt fläskfilé, lammfilé, oxfilé, helgrillat svenskt lamm, knaperstekt fläsksida samt oxkorv – och allt trancheras generöst framför dig av kockarna i restaurangen.Dessutom härliga grönsaksrätter på tillbehörsborden: Du väljer själv så många du vill av runt 15 vegetariska och vegansk rätter samt ett tiotal såser, mm.Det finns även ett extra bord med barnvänlig mat för de minsta.
Vegetariskt/Veganskt: Välj bland alla vegetariska/veganska rätter, såser, mm på tillbehörsborden och få dessutom tempeh på svensk ärt och tempeh på svensk lupin trancherat framför dig av kockarna.Ursprung: Skåne/Sverige.
Tillbehörsmeny
Ursprung – så mycket lokalt och svenskt vi kan!
Knaperstekt fläsksida: Öland/Småland/Sverige
Helgrillat lamm: Öland/Småland/Sverige
Oxkorv: Nötkött från Dalarna/Sverige
Oxfilé: Småland/Sverige samt Jakobstad/Finland
Fläskfilé: Jakobstad i Finland
Lammfilé: Naturbeteskött från Nya Zeeland
Vi anstränger oss för att även handla grönsaker med omtanke.
Förra säsongen lyckades vi nå hela
53% lokalproducerat/ekologiskt.
Pris vuxna: 579 kr
Pris vuxna Vegetariskt/Veganskt: 509 kr
För Barn/ungdomar mellan 3-15 år är priset 23 kr per år, exempelvis 115 kr för en femåring.