ENGLISH
Trilogi på filéer: Helstekt fläskfilé, lammfilé och oxfilé. Dessutom får du helgrillat lamm, knaperstekt fläsksida och oxkorv – och allt trancheras generöst framför dig av kockarna i restaurangen
Vegetariskt/Veganskt: Välj vårt koncept i vegetarisk eller vegansk tappning och få Tempeh på höstärt och quinoaterrin trancherat framför dig av kockarna.
Du väljer själv så många tillbehör du vill – över 25 fantastiska vegetariska och veganska anrättningar samt såser, mm, och det finns ett extra bord för de minsta.
MATMENY
LAMMET & GRISENS SPECIALITET OCH STOLTHET ÄR …
LAMMET & GRISENS
SPECIALITET OCH STOLTHET ÄR …
Lammet & Grisens
Ursprung – så mycket lokalt och svenskt vi kan!
Knaperstekt fläsksida: Öland/Småland/Sverige
Helgrillat lamm: Öland/Småland/Sverige
Oxkorv: Nötkött från Dalarna/Sverige
Oxfilé: Småland/Sverige samt Jacobstad/Finland
Fläskfilé: Jakobstad i Finland
Lammfilé: Naturbeteskött från Nya Zeeland
Vi anstränger oss för att även handla grönsaker med omtanke.
Förra säsongen lyckades vi nå hela 53% lokalproducerat/ekologiskt.
Pris vuxna: 549 kr
Pris vuxna Vegetariskt/Veganskt: 498 kr
För Barn/ungdomar mellan 3-15 år är priset 21 kr per år, exempelvis 105 kr för en femåring.
TIPS: Boka Familjeerbjudandet kl 17:00 med GRATIS VARMRÄTT för barn upp till och med 7 år.
Boka Bord & Take-away
TILLBEHÖRSMENY