ENGLISH

Trilogi på filéer: Helstekt fläskfilé, lammfilé och oxfilé. Dessutom får du helgrillat lamm, knaperstekt fläsksida och oxkorv – och allt trancheras generöst framför dig av kockarna i restaurangen.

 

Du väljer själv så många tillbehör du vill – över 30 fantastiska vegetariska och veganska anrättningar samt såser, mm, och det finns ett extra bord för de minsta.

MATMENY

LAMMET & GRISENS SPECIALITET OCH STOLTHET ÄR …

LAMMET & GRISENS
SPECIALITET OCH STOLTHET ÄR …

Specialitet

Lammet & Grisens

Se tillbehörsmeny här

Ursprung – så mycket lokalt och svenskt vi kan!

Knaperstekt fläsksida: Öland/Småland/Sverige

Fläskfilé: Snellman, Jakobstad i Finland

Helgrillat lamm: Öland/Småland/Sverige

Lammfilé: Naturbeteskött från Nya Zeeland

Oxkorv: Nötkött från Dalarna/Sverige

Oxfilé: Småland/Sverige

Vi anstränger oss för att även handla grönsaker med omtanke.
Förra säsongen lyckades vi nå hela 53% lokalproducerat/ekologiskt.


 

Pris vuxna: 539 kr

 

 

För Barn/ungdomar mellan 3-15 år är priset 19 kr per år, exempelvis 95 kr för en femåring.

Eller boka ankomsttid med Familjeerbjudande och få GRATIS varmrätt för barn 0-7 år.