ENGLISH

ÖLAND

SÄLEN

  • PRESENTKORT
  • ÖLAND
  • SÄLEN
  • PRESENTKORT
  • SÄLEN
  • PRESENTKORT
  • ÖLAND

Trilogi på filéer: Helstekt fläskfilé, lammfilé och oxfilé. Dessutom får du helgrillat lamm, knaperstekt fläsksida och oxkorv – och allt trancheras generöst framför dig av kockarna i restaurangen

Vegetariskt/Veganskt: Välj vårt koncept i vegetarisk eller vegansk tappning och få Tempeh på höstärt och quinoaterrin trancherat framför dig av kockarna.

Du väljer själv så många tillbehör du vill – över 25 fantastiska vegetariska och veganska anrättningar samt såser, mm, och det finns ett extra bord för de minsta.

MATMENY

LAMMET & GRISENS SPECIALITET OCH STOLTHET ÄR …

LAMMET & GRISENS
SPECIALITET OCH STOLTHET ÄR …

Specialitet

Lammet & Grisens

Ursprung – så mycket lokalt och svenskt vi kan!

Knaperstekt fläsksida: Öland/Småland/Sverige

Helgrillat lamm: Öland/Småland/Sverige

Oxkorv: Nötkött från Dalarna/Sverige

Oxfilé: Småland/Sverige samt Jakobstad/Finland

Fläskfilé: Jakobstad i Finland

Lammfilé: Naturbeteskött från Nya Zeeland

Vi anstränger oss för att även handla grönsaker med omtanke.
Förra säsongen lyckades vi nå hela 53% lokalproducerat/ekologiskt.

 

Pris vuxna: 549 kr

Pris vuxna Vegetariskt/Veganskt: 498 kr

 

 

För Barn/ungdomar mellan 3-15 år är priset 22 kr per år, exempelvis 105 kr för en femåring.

 

Boka Bord & Take-away

TILLBEHÖRSMENY

Tänk att få köttet stekt precis som du önskar. Kockarna trancherar framför dig — oxfilé, lammfilé och fläskfilé. Men även rustika bitar av knaperstekt fläsksida, helstekt lamm och krogens egen oxkorv gjord på närproducerat kvalitetskött. Att denna restaurang finns i Sälens och Lindvallens vackra natur förstärker upplevelsen än mer.