ENGLISH
Under våren börjar vi söka medarbetare inför sommaren 2021
Du bör ha minst 2-4 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.
Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.
Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.
Arbetsteamet består av 10 st kockar/köksbiträden, 2 köksmästare, 3 souschefer samt 2 diskare.
Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.
Du bör ha minst 1 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.
Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.
Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.
Arbetsteamet består av 10 st kockar/köksbiträden, 1 köksmästare, 2 souschefer samt 2 diskare.
Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.
MATMENY
BESKRIVNING AV ALLA
VÅRA TJÄNSTER
***
JOBBA HOS OSS PÅ ÖLAND
KOCK och SOUSCHEF
KÖKSBITRÄDE
RESTAURANGBITRÄDEN
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från restauraurang/cafe´.
Arbetsteamet består av 10 restaurangbiträden, 4 hovmästare/värdar och 4 bartenders.
Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.
Du bör ha minst 2 års erfarenhet av bararbete.
Arbetsteamet består av 4 bartenders, 10 restaurangbiträden, 4 hovmästare/värdar.
Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.
BARTENDER
HOVMÄSTARE
Du bör ha minst 2 års erfarenhet av kvalificerad restaurangservering, varav minst 1 år som hovmästare.
Arbetsteamet består av 4 bartenders, 10 restaurangbiträden, 4 hovmästare/värdar.
Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.