ENGLISH

ÖLAND

SÄLEN

Kockar

Souschef

Köksbiträden

Restaurangbiträden

Bartender

Sänd frågor eller din ansökan per e-post till:
JOBBA@LAMMET.NU

Du bör ha minst 2-4 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.

Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.

Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.

Arbetsteamet består av 10 st kockar/köksbiträden, 2 köksmästare, 3 souschefer samt 2 diskare.

Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

Du bör ha minst 1 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.

Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.

Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.

Arbetsteamet består av 10 st kockar/köksbiträden, 1 köksmästare, 2 souschefer samt 2 diskare.

Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

 

MATMENY

BESKRIVNING AV ALLA
VÅRA TJÄNSTER

TILL SOMMARSÄSONGEN SÖKER VI

JOBBA HOS OSS PÅ ÖLAND

KOCK och SOUSCHEF

KÖKSBITRÄDE

RESTAURANGBITRÄDEN

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från restauraurang/cafe´.

Arbetsteamet består av 10 restaurangbiträden, 4 hovmästare/värdar och 4 bartenders.

Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

 

Du bör ha minst 2 års erfarenhet av bararbete.

Arbetsteamet består av 4 bartenders, 10 restaurangbiträden, 4 hovmästare/värdar.

Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

 

BARTENDER

HOVMÄSTARE

Du bör ha minst 2 års erfarenhet av kvalificerad restaurangservering, varav minst 1 år som hovmästare.

Arbetsteamet består av 4 bartenders, 10 restaurangbiträden, 4 hovmästare/värdar.

Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

 

IMG 5633 opt 1024x683
IMG 5546 opt 1024x683