ENGLISH

ÖLAND

SÄLEN

  • PRESENTKORT
  • ÖLAND
  • SÄLEN
  • PRESENTKORT
  • SÄLEN
  • PRESENTKORT
  • ÖLAND

Kökschef

Souschef

Kock

Köksbiträde

Hovmästare

Servis

Baransvarig

Bartender

Sänd frågor eller din ansökan per e-post till:
JOBBA@LAMMET.NU

Du bör ha minst 2-4 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.

Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.

Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.

Arbetsteamet består av 10 st kockar/köksbiträden, 2 köksmästare, 3 souschefer samt 2 diskare.

Du bör ha minst 1 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.

Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.

Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.

Arbetsteamet består av 10 st kockar/köksbiträden, 1 köksmästare, 2 souschefer samt 2 diskare.

 

MATMENY

BESKRIVNING AV ALLA
VÅRA TJÄNSTER

NU SÖKER VI INFÖR DEN KOMMANDE VINTERSÄSONGEN

JOBBA HOS OSS I SÄLEN

KÖKSCHEF

KÖKSBITRÄDE

SERVIS

Du bör ha minst 2 års erfarenhet av restaurangservering.

Arbetsteamet består av 10 servis fördelade över 5 matsalar, 2 sommelierer, 3 hovmästare, 2 runners och 2-3 bartenders.

Gratis kontinuerlig dryckesutbildning och personlig coachning.

 

Du bör ha minst 2 års erfarenhet av bararbete.

Arbetsteamet består av 2-3 bartenders, inklusive Loungen, 10 servis, 2 sommelierer, 3 hovmästare, 2 runners.

Gratis kontinuerlig dryckesutbildning och personlig coachning.

 

BARANSVARIG och BARTENDER

HOVMÄSTARE

Du bör ha minst 2 års erfarenhet av kvalificerad restaurangservering, varav minst 1 år som hovmästare.

Gratis kontinuerlig dryckesutbildning och personlig coachning.

Arbetsteamet består av 2-3 bartenders, inklusive Loungen, 10 servis, 2 sommelierer, 3 hovmästare, 2 runners.

 

SOMMELIER

Du bör ha minst 2 års erfarenhet av restaurangservering, varav minst 1 år som sommelier eller servis med dryckesansvar.

Du bör ha teoretisk utbildning från Vinkällan, Restaurangakademin eller ett motsvarande utbildningscentra.

Du kommer troligen medverka i den interna dryckesutbildningen.

Du får möjlighet att jobba med en av Sveriges bästa och största vinlistor.
Starwinelist

Arbetsteamet består av 2-3 bartenders, inklusive Loungen, 10 servis, 2 sommelierer, 3 hovmästare, 2 runners.

 

arrow3

Du bör ha 3-4 års erfarenhet som kökschef. Och ha god erfarenhet av schemaläggning, beställningar,

bra kunskaper i köksekonomi samt gilla att leda och utveckla ett köksteam.

I tjänsten så kommer du givetvis även att jobba med att skapa nya rätter, skriva recept samt menyer.

Vi jobbar väldigt mycket med mat och dryck i kombination så du kommer tillsammans med vår huvudsommelier sätta riktigt bra smakkombinationer.

Ett genuint matintresse är en given förutsättning för att du ska fungera och trivas hos oss.

Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.

Arbetsteamet består av 15 st kockar/köksbiträden, 2 köksmästare, 2 souschefer samt 2 diskare.Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

Vi erbjuder ett stimulerande kökschefsjobb i ett av Sveriges mest kända restaurangföretag.

Givetvis hjälper vi dig med ett riktigt bra boende och möjlighet till en tillsvidare anställning finns.

KOCK och SOUSCHEF