ENGLISH

Souschef

Kockar

Hovmästare

Servis

Sänd frågor eller din ansökan per e-post till:
JOBBA@LAMMET.NU

Du bör ha minst 2 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.

Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.

Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.

Arbetsteamet består av 10 st kockar/köksbiträden, 2 köksmästare, 3 souschefer samt 2 diskare.

Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

Du bör ha minst 1 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.

Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.

Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.

Arbetsteamet består av 10 st kockar/köksbiträden, 1 köksmästare, 2 souschefer samt 2 diskare.

Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

 

MATMENY

BESKRIVNING AV ALLA
VÅRA TJÄNSTER

NU SÖKER VI

JOBBA HOS OSS I SÄLEN

KOCK

KÖKSBITRÄDE

SERVIS

Du bör ha minst 2 års erfarenhet av restaurangservering.

Arbetsteamet består av 10 servis fördelade över 5 matsalar, 2 sommelierer, 3 hovmästare, 2 runners och 2-3 bartenders.

Gratis kontinuerlig dryckesutbildning och personlig coachning.

Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

 

Du bör ha minst 2 års erfarenhet av bararbete.

Arbetsteamet består av 2-3 bartenders, inklusive Loungen, 10 servis, 2 sommelierer, 3 hovmästare, 2 runners.

Gratis kontinuerlig dryckesutbildning och personlig coachning.

Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

 

BARTENDER

HOVMÄSTARE

Du bör ha minst 2 års erfarenhet av kvalificerad restaurangservering, varav minst 1 år som hovmästare.

Gratis kontinuerlig dryckesutbildning och personlig coachning.

Arbetsteamet består av 2-3 bartenders, inklusive Loungen, 10 servis, 2 sommelierer, 3 hovmästare, 2 runners.

Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

 

SOMMELIER

Du bör ha minst 2 års erfarenhet av restaurangservering, varav minst 1 år som sommelier eller servis med dryckesansvar.

Du bör ha teoretisk utbildning från Vinkällan, Restaurangakademin eller ett motsvarande utbildningscentra.

Du kommer troligen medverka i den interna dryckesutbildningen.

Du får möjlighet att jobba med en av Sveriges bästa och största vinlistor.
Starwinelist

Arbetsteamet består av 2-3 bartenders, inklusive Loungen, 10 servis, 2 sommelierer, 3 hovmästare, 2 runners.

Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

 

arrow3