ENGLISH

ÖLAND

SÄLEN

  • PRESENTKORT
  • ÖLAND
  • SÄLEN
  • PRESENTKORT
  • SÄLEN
  • PRESENTKORT
  • ÖLAND

TAKE-AWAY

Restaurang Lammet & Grisen i Sälen

Restaurang Lammet & Grisen i Sälen

Tänk att få köttet stekt precis som du önskar. Kockarna trancherar framför dig — oxfilé, lammfilé och fläskfilé. Men även rustika bitar av knaperstekt fläsksida, helstekt lamm och krogens egen oxkorv gjord på närproducerat kvalitetskött. Att denna restaurang finns i Sälens och Lindvallens vackra natur förstärker upplevelsen än mer.

Tänk att få köttet stekt precis som du önskar. Kockarna trancherar framför dig — oxfilé, lammfilé och fläskfilé. Men även rustika bitar av knaperstekt fläsksida och krogens egen oxkorv gjord på närproducerat kvalitetskött. Att denna restaurang finns i Sälens och Lindvallens vackra natur förstärker upplevelsen än mer.

BUTIKEN

JUST NU! ÄTA-HEMMA-MENY I STUGAN

MENY & VIN

VÅR HISTORIA

Certificate of Excellence

Quote Cirecle 2

VÅR SPECIALITET

VINKÄLLAREN

PRESENTKORT

MILJÖTÄNK

JOBBA HOS OSS

Intro bilder1313

JULBORD TAKE-AWAY

Sälen är nog för de allra flesta förknippat med skidåkning, underbar natur och dagar fyllda med aktiviteter för hela familjen. I Lindvallen, Sälen finner ni Lammet & Grisen som är kända för sina fina råvaror och goda kött.

Efter en heldag med aktiviteter och fysiska utmaningar vad passar då bättre än mat i världsklass i en ombonad, gemytlig och avslappnad restaurangmiljö. Med egen vinkällare och utbildade sommelierer har vi god kunskap i om vilket vin som gifter sig ihop med maten.

TRIVSAM MILJÖ MED UTSÖKT MAT
I SÄLEN OCH LINDVALLEN

Att få vara med och se kockarna tranchera köttet och tillaga maten ger dig som restaurangbesökare en unik upplevelse och uppskattas av många av våra besökare.

Vår strävan och ambition är att erbjuda något för alla. Även om kött må vara vår specialitet erbjuder vi också vårt koncept i vegetarisk och vegansk tappning.

Med Sälen och Lindvallens magiska natur precis utanför dörren och vår delikata meny tillägnad för alla kommer du säkerligen få ett minnesvärt besök hos oss på Lammet & Grisen.  

Rekommenderad av
Whiteguide 2006-2020

ETT TRYGGT KONCEPTNi kan känna er helt lugna! I vinter har vi gjort en mängd justeringar för att möta Folkhälsomyndighetens krav. Du kan läsa mer i länken nedan hur vi tänker.

 

LÄS MER HÄR

Boka Bord & Take-away

Gällande restriktioner:

Ingen alkoholförsäljning efter kl 20:00, och vi stänger kl. 20:30

Max 4p per bord. Större sällskap placeras på flera bord som är bredvid varandra

Välkomna!
Vännerna på Lammet