Jobba hos oss

 

Sök fjällvärldens bästa restaurangjobb!

+ Lammet academy – boosta din utveckling
+ Roliga personalaktiviteter
+ Endast kvällsöppet = tid för skidåkning
+ Grymt bra personalmat varje dag
+ Europas bästa personalboende

Lediga jobb

Nu börjar vi söka personal inför vintersäsongen:

Souschef
Kock/Köksbiträde
Servis
Bartender
Sommelier

Sänd frågor eller din ansökan per e-post till jobba@lammet.nu.

Lediga tjänster hittar ni även på Arbetsförmedlingen.

Beskrivning av tjänster

Kock

  • Du bör ha minst 2 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.
  • Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.
  • Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.
  • Arbetsteamet består av 10 st kockar/köksbiträden, 2 köksmästare, 3 souschefer samt 2 diskare.
  • Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

Köksbiträde

  • Du bör ha minst 1 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.
  • Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.
  • Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.
  • Arbetsteamet består av 10 st kockar/köksbiträden, 1 köksmästare, 2 souschefer samt 2 diskare.
  • Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

Servis

  • Du bör ha minst 2 års erfarenhet av restaurangservering.
  • Arbetsteamet består av 10 servis fördelade över 5 matsalar, 2 sommelierer, 3 hovmästare, 2 runners och 2-3 bartenders.
  • Gratis kontinuerlig dryckesutbildning och personlig coachning.
  • Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

Bartender

  • Du bör ha minst 2 års erfarenhet av bararbete.
  • Arbetsteamet består av 2-3 bartenders, inklusive Loungen, 10 servis, 2 sommelierer, 3 hovmästare, 2 runners.
  • Gratis kontinuerlig dryckesutbildning och personlig coachning.
  • Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

Sommelier

  • Du bör ha minst 2 års erfarenhet av restaurangservering, varav minst 1 år som sommelier eller servis med dryckesansvar.
  • Du bör ha teoretisk utbildning från Vinkällan, Restaurangakademin eller ett motsvarande utbildningscentra. 
  • Du kommer troligen medverka i den interna dryckesutbildningen.
  • Du får möjlighet att jobba med en av Sveriges bästa och största vinlistor. https://starwinelist.com/vinstallen/lammet-och-grisen/
  • Arbetsteamet består av 2-3 bartenders, inklusive Loungen, 10 servis, 2 sommelierer, 3 hovmästare, 2 runners.
  • Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

 

-->
Inga produkter finns i varukorgen