GRATIS DIREKTBUSS!

I sommar går det hela 38 turer med gratis direktbuss

Jobba hos oss

Rekryteringsscout?

Vill du hjälpa oss att bygga ”laget Lammet & Grisen Öland sommaren 2017” som rekryteringsscout? Rekryterad kock ger dig 5000 kr och souschef ger 7000 kr. Varje tips som leder till anställning belönas – om personen arbetar säsongen ut. Rent praktisk fungerar det så att du tipsar en eller flera personer i ditt nätverk att hitta info på www.lammet.nu och att söka per email jobba@lammet.nu och där ange dig som rekryteringscout. Tipsa också om att sommararbete på Lammet ger förtur till vintersäsong i Sälen.

Lediga jobb just nu

Just nu söker vi personal inför sommarsäsongen:
Souschef
Kockar

Köksbiträden
Restaurangbiträden

Sänd frågor eller din ansökan per e-post till jobba@lammet.nu.

Om arbetsplatsen

Inför varje säsong på Öland respektive Sälen nyanställer vi många glada och arbetsvilliga människor. Är du intresserad av en eller flera säsonger i vårt trevliga gäng? Du hittar lediga tjänster nedan.

  • Ölandskrogen är öppen juni – augusti. Om du är duktig kan det finnas möjlighet att följa med oss till Sälen november – april.
  • Anställningsvillkoren är förmånliga.
  • Krogen är bara kvällsöppen.
  • Solsäkra Öland ligger alltid i topp i solligan!
  • Vi har fantastiskt bra personalboende både på Öland och i Sälen.

Beskrivning av tjänster

Souschef

  • Du bör ha minst 3 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.
  • Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.
  • Du bör gilla ordning och reda och dessutom ha erfarenhet av att leda och fördela arbete i ett kök.
  • Arbetsteamet består av 10 st kockar/köksbiträden, 2 köksmästare, 2 souschefer samt 2 diskare.
  • Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

Kock

  • Du bör ha minst 2 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.
  • Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.
  • Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.
  • Arbetsteamet består av 10 st kockar/köksbiträden, 2 köksmästare, 2 souschefer samt 2 diskare.
  • Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

Köksbiträde

  • Du bör ha minst 1 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.
  • Ett genuint matintresse är en viktig förutsättning för att du ska fungera och trivas i vår grupp, och klara ditt arbete.
  • Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.
  • Arbetsteamet består av 10 st kockar/köksbiträden, 1 köksmästare, 2 souschefer samt 2 diskare.
  • Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.
    IMG_5546 kopiaIMG_5633 kopia

Bartender

  • Du måste ha minst 2 års erfarenhet av bararbete.
  • Arbetsteamet består av 11 restaurangbiträden, 4 hovmästare/värdar och 5 bartenders.
  • Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

Restaurangbiträde

  • Tidigare erfarenhet av liknande restaurangarbete är en fördel.
  • Arbetsteamet består av 11 restaurangbiträden, 4 hovmästare/värdar och 5 bartenders
  • Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

IMG_5755 kopia 2IMG_5700 kopia 2

IMG_5798 kopiaIMG_5776 kopia
IMG_6560 kopiaIMG_6262 kopia

 

IMG_6432 kopiaIMG_6608 kopia 2

-->
Inga produkter finns i varukorgen