Öland

Välkommen till Lammet & Grisen

Öländsk fest

I snart 50 år har ölänningar och sommargäster upplevt och älskat den unika maten och stämningen – i den unika byggnaden – på Lammet & Grisen, beläget på norra Öland. Lammet & Grisen på Öland är med all säkerhet den enda i sitt slag. Både restaurangbyggnaden och matkonceptet är helt unika. Restaurangen erbjuder helstekt Lamm och Gris som specialitet. Köttet trancheras i restaurangen framför er så att ni får precis det ni vill ha – och så mycket ni vill.

Till detta dukas det upp en dignande bufféavdelning med sallader, grönsaker, bröd, såser, smörer, såser, potatisanrättningar och andra läckra tillbehör. För barnen finns det en även en extra buffé med köttbullar, kyckling, mm. I baren handlar du allt du allt från alkoholfritt och öl till fantastiska kvalitetsviner och somriga drinkar. Ett glas champagne före maten avnjuts lämpligen på den stora läckra takterrassen med utsikt över naturreservatet Horns Kungsgård.

takterrass+dessert

Varje kväll underhåller populära artister. Stämningen trappas upp under kvällen. Runt klockan 22 börjar Stora Allsångstimmen. Om ni går på sena sittningen bör ni inte missa detta. Och ibland blir det spontan dans. Det är upp till er!

Dubbel takterrass Dubbelt så stor – dubbelt så trevlig. För att möta intresset från gästerna har takterrassen nu i en elegant kombination av lärkträ, glas och smide byggts dubbelt så stor, och med riktigt snygga och sköna soffor. Den äldre delen är nu helt skyddad med tak kompletterad med infravärme – så även halvbra väder räcker för att njuta av den magiska utsikten över Naturreservatet Horns Kungsgård.

Nyheter: Dubbelt så många tider med Röd Ankomst – 100 kronor i rabatt för vuxna, och Lammetbussen går dubbelt så många turer med gratis direktbuss från Borgholm, Köpingsvik, Lundegårds, Sonjas/Sandby, Böda, Böda Sand och Byxelkrok.

Gå vidare via länkarna eller knapparna nedan för mer information. Under Planera ditt besök ser du öppettider, hitta hit, bo nära mm. Under Meny, vin, mm finns information om konceptet, utmärkelser, meny, från baren, för grupper, för barn och ta med hem. Sommarens artister ger dig schemat för hela årets säsong.

Planera ditt besök   Meny, vin, mm   Sommarens artister   Råvaror   I livsmedelbutiker   Bildgalleri   Vår historia   Gästerna tycker

Boka bord

Bordsbokningen öppnar 1 maj 2018

* Tidig ankomst med sittningstid 2,5 tim: kl. 16.00, 16.30, 17.00, 17.30, 18.00, 18.30
* Senare ankomst (ingen avgångstid): kl. 19.30, 20.00, 20.30, 21.00, 21.30
* Glöm inte att inkludera alla barn i bokningen 0-15 år.
* Vi kan inte garantera att det finns plats för barnvagn vid bordet.
* 60% av platserna finns online. Övriga platser bokas på tel 0485-20350
* Vi tillåter inte husdjur på restaurangen
* Röd/Orange bokas endast online och kan inte kombineras med andra rabatter
* Tidtabell ”Lammetbussen” klicka här
*
 Meny, priser mm. klicka kär

Nyheter

Rekordbokat i Sälen

Aldrig tidigare har fjällkrogen Lammet & Grisen i Sälen haft så många förbokade middagsgäster som inför den kommande vintern. Ökningen…

22/11 2017
0

Dubbelt antal Röd Ankomst

Gäller vuxna utvalda dagar och tider som ni hittar direkt i bokningsdialogen.

28/06 2017
0

Gratis Direktbuss!

Gäller utvalda dagar och tider. Ni hittar dessa i bokningsdialogen.

28/06 2017
0
Visa alla

Månadens tips

Förenkla din fjällvistelse

Visste du att ni online kan köpa mat på Ica Lindvallen och få det levererat till fjällstugan?

22/11 2017
0

Gratis Direktbuss!

Gäller utvalda dagar och tider. Ni hittar dessa i bokningsdialogen.

28/06 2017
0

Hemleverans

Du kan enkelt handla din middag online – och välja hemleverans till stugan i Sälen!

07/02 2016
0
Visa alla
-->
Inga produkter finns i varukorgen